Monday, December 6, 2010

Contact Me!


Open for booking, deposit is required :)
Location = Anywhere
Price is negotiable
Feel free to ask @ contact me
- Aiman
- adley.a2@gmail.com


Terbuka untuk tempahan dengan bayaran deposit :)
Lokasi terbuka kepada semua
Harga boleh dirunding!
Hubungi saya
- Aiman
- adley.a2@gmail.com

18 comments:

inolatido said...

terlalu mnat dekat die ni.boleh bayr ansur2 tak?kalau nk book..berapa?

kittensforsale said...

kami amat bertoleransi hehe
sila contact hafizah , email atau phone =)

fizah2hh said...

hI sy hafizah.
boleyh book dulu.deposit rm 200 only.
kitty yg mana satu brminat? sila emailkan ya.
untk bincang penghantaran and evrythng else. thank you.

shasha said...

Omg we love all the harry creature but unfortunataly we poor.I am sorry kitty.

mizan said...

salam lokasi di mane
bayar ansur blh x

Korean Lens House said...

ada ank kucing parsi lg tak na di jual ?klau ada contact at facebook bule .atau call phone num . ezatnasir@live.com

Ummie Nabilah Ahmad Fuad said...

ade lagi tak kucing untuk dijual?yang comei2...
boley share info kat email saya? ummienabilah@yahoo.com

kisahkita said...

sy berminat nak beli anak kucing parsi.serious buyer.email rafibaharin@gmail.com atau
lelakimaskul.blogspot.com

Admin said...

Hibah adalah konsep peberian dan tiada balasan seperti wang. Kalau konsep hibah, kucing itu patut free. Memang ada hadis mengenai larangan menjual atau makna hasil jualan kucing tetapi makna hadis tersebut bukan memberikan haram jual beli kucing. Sepakat ulama dalam tafsir hadis ia bukan haram tetapi makruh sahaja. Ada yang berpandnagan makruh tanzih. - www.saujanapet.blogspot.com

alya said...

assalamualaikum. boleh saya minta phone number ? saya nurul alya syuhada.

alya said...

asslamualaikum. saya nak kucing jantan. harganya RM600. tapi saya hendak phone number dan alamat.

Wan Zex said...

salam. nak booking kitten camana? leh bg mobile no x?

kay said...

Saya minat dgn kucing nama kat tu plz email me at smm_99@yahoo.com or call me at 0163809777

makeup of my Life . said...

Hi , do u have a kitten available ? Email me ( vip.Mawia@hotmail.com)

MOHAMAD FAIZAL said...

sy nak telinga kecik...kalau ada emailkan kpd sy... admin@musclemall.my

rifad said...

Betul ker ni?B.b.g.m.1.4.8.6@gmail

kittensforsale said...

Korang semua, sila e-mail saya untuk PEMBELIAN atau pertanyaan tentang kucing2 yang TERSIAR di blog ini. Maaf sibuk sikit sekarang ni :)

rizal rahman said...

Sy ada 3 ekor anak kucing parsi male yg sgt comel
Sudah divaksin dan diberi ubat cacing
Tinggalkn email anda..atau msg 0122730813
Tq tuan tanah..

Post a Comment

Receive latest kitty for sale via e-mail